Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program enoletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Transurfing Realnosti

Metoda transurfing realnosti je skupek kvantnih vaj, meditacij in postopkov, s pomočjo katerih izstopimo iz vloge žrtve in se naučimo s svojo usodo in življenjem upravljati tako, kot to sami želimo.

Temelji na domnevi, da poleg zaznavnega obstaja vzporeden prostor, v katerem so shranjeni scenariji vseh možnih dogodkov. Različic v njem je neskončno, tako kot je neskončno število točk na koordinatni mreži. Tu je zapisano vse, kar je kdaj bilo, kar je in kar še bo. Pod določenimi pogoji lahko človek z energijo svojih misli materializira katerikoli sektor v tem prostoru različic. Realnost se torej lahko pokaže v neskončnem številu podob.

Vaje in postopki, ki se jih boste naučili, so namenjeni doseganju in ohranjanju ravnovesja ter učenju svobodnega, zavestnega razpolaganja z našo lastno energijo in potenciali. Človek hrani v sebi ogromno moč. Vsak izmed nas ima magične sposobnosti, ki pa so zakopane globoko v naši notranjosti.

Program šole Kolebnica vas bo vodil skozi poglobljene razlage delovanja sveta in življenja tako, kot jih razlaga kvantna tehnika transurfing realnosti in vas učil praktične uporabe njenih načel na različnih področjih vsakdanjega življenja. Seznanil vas bo z načeli in postopki upravljanja z realnostjo in postali boste gospodar svojega sveta.

Svet je skrbnik, ki vam prihaja naproti in v vsakem primeru poskrbi za vas. Za vas brez izjeme izbere najboljše - zaupajte mu! Spremlja vas z roko v roki in se vsakič odzove na vse, kar je v vas, naj bodo to vaše želje, čustva ali misli…. Z upravljanjem lastnega odnosa do sveta upravljate svojo realnost.

S praktičnimi in zelo učinkovitimi vajami se boste naučili:

  • soočiti se in se osvoboditi vpliva nihal ter odpraviti vzroke za odtekanje in pomanjkanje energije
  • ojačati svoj energijski potencial in usmerjati svojo energijo in pozornost tako, da bosta aktivirali vašo namero in s tem omogočili udejanjanje želene realnosti
  • uporabljati načela transurfinga na različnih področjih vsakdanjega življenja: ob soočanju z boleznijo, v medsebojnih odnosih, pri iskanju službe, morebitnih finančnih težavah, pa tudi za osebno rast in razvoj lastnih potencialov. Sposobni boste na preprost način razrešiti tudi zapletene probleme.
  • raziskati, razumeti in posledično spreminjati svoj odnos do sebe, življenja, dogodkov, ljudi in zunanjega sveta na splošno, s tem pa vplivati na življenjske okoliščine, usodo, karmo - prevzeti torej upravljanje lastne realnosti.

Knjige Transurfing Realnosti, lahko naročite tukaj.

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.