Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Tina Ogorevc Pavlin

Že več kot dve desetletji se ukvarja z raziskovanjem alternativnih ved in modrosti, pridobiva nova znanja in išče najboljše in najučinkovitejše načine, s katerimi lahko pomagamo sebi ter izboljšamo kakovost življenja tudi drugim ljudem. Pred skoraj 20 leti je ustanovila Maat Center, v katerem sta skupaj z očetom Marjanom Ogorevcem začela njuno znanje in učenja deliti širše z namenom, da ljudi podpreta in jim pomagata z nasveti v zvezi s celostnim zdravljenjem in duhovno rastjo.

Tadej Pretner

Tadej Pretner se resneje ukvarja s panogami, vezanimi na ezoteriko in osebno rast od leta 1991, od leta 1996 pa vodi v Sloveniji in na Hrvaškem različne delavnice in izobraževalne programe. Po stroki izhaja iz tehničnih vod, v katerih je pridobil željo po tem, da skuša vedno razumeti, kako stvari delujejo, ta pristop pa je značilnost tudi enajstih knjig, katerih avtor je.

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.