Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Pogosta vprašanja


V posamezni letnik se lahko vpiše 20 učencev. Na začetku delamo vsi skupaj, če je potrebno tudi individualno. Kasneje, proti koncu prvega letnika, sestavimo skupine po 4 in se na ta način učimo delati v sodelovanju s kolegi. Naučimo se energijsko povezati na različnih ravneh in se uglasiti in na ta način potenciramo moč delovanja.

Preberi

V Kolebnici imamo oboje - teoretični del in praktični del, oba s Tadejem vodiva oboje, čeprav jaz več prakse, ker vodim vse vaje, ponovitve, vaje na daljavo... Teoretični del je tisti, s katerim začnemo in ga kasneje nadgrajujemo, predavanje Tadeja Pretnerja, ki je vezano na naslednje teme:

Preberi

Z esencami in kristali delamo ves čas, od prvega dneva. Na sebi se postopno učimo delati z Aura-Soma izdelki: začnemo s pomandri, kvintesencami, kasneje tudi ekvilibrium stekleničkami. Kasneje, v drugem letniku delamo z esencami Arhangeloi.

Preberi

Oboje. V prvem letniku delamo na sebi, ker pa delamo v parih in skupinsko, se nekdo, ki je bolj samozavesten ali ima predznanje, lahko sproti uči tudi dela na drugih. Delu na drugih se bomo več posvečali v drugem letniku, ko bomo bolj podrobno obravnavali nekatera področja.

Preberi

Ker se pišem Ogorevc, me tudi to pogosto vprašajo. Ker je metoda karmične diagnostike skupek raznih metod, med njimi tudi Biorgnomije, ki se jo učimo v Kolebnici, veliko njenih znanj in spoznanj pa izhaja iz barvne terapije Aura-Soma in drugih metod, včasih ne vem, kako naj odgovorim na zastavljeno vprašanje.

Preberi

Naše tehnike zraven drugega izhajajo iz kvantne psihologije, kvantnih metod, kot jih opisuje Vadim Zeland v knjigah Transurfing realnosti. V Kolebnici obravnavamo celotno tematiko Zelandovih knjig v praksi, torej se naučimo, kako praktično narediti to, o čem Zeland piše v prvih petih knjigah. 

 

Preberi
Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.