Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Pogoji

Vpisni pogoji

V šolo Kolebnica se lahko vpiše vsaka polnoletna oseba, ne glede na predznanje iz področja dela z energijami. Program je primeren tako za začetnike kot tudi za vse, ki imajo na tem področju več izkušenj in znanj ali pa bi želeli nadgraditi svoje terapevtsko delo.

Šola Kolebnica ni primerna za posameznike z diagnozo psihične bolezni ali odvisnosti od drog oziroma alkohola.

Šola Kolebnica je namenjena osebnostni rasti slušateljev ter razvoju njihovih potencialov in ne nadomešča uradnega medicinskega zdravljenja. Postopki in tehnike, ki se jih boste naučili v teku šolanja, so namenjeni vzpostavljanju ravnovesja na energijskih ravneh ter aktivaciji človekovih naravnih sistemov samozdravljenja. Šola ni namenjena zdravljenju fizičnih ali psihičnih bolezni.

Potek predavanj

Program šole Kolebnica bo v prvem letu obsegal deset modulov, vsak po 13 ur. Predavanja bodo potekala dva dni mesečno ob sobotah in nedeljah med 9.30. do 16.00. uro. Dodatno bomo organizirali vaje, ki bodo potekale v drugem terminu poleg rednih modulov.

Pričetek šolanja je v september 2019, zaključek pa junij 2020. Šolanje bo potekalo v Ljubljani. Urnik je objavljen tu.

V programu prvega letnika bo poudarek na osebnostni rasti, delu na sebi, razvijanju potencialov in učenju osnov terapevtskih tehnik za pomoč in svetovanje bližnjim. Prvi letnik je samostojna, zaključena celota.

Vse tisti, ki jih bo zanimalo nadaljevanje, se lahko po zaključenem enoletnem izobraževanju vpišejo v drugi letnik. Ta bo namenjen poglabljanju znanja ter izpopolnjevanju terapevtskih pristopov pri zdravljenju drugih.

Predavatelji: Tadej Pretner, Tina Ogorevc in zunanja predavateljica Tina Pipan (Bachova cvetna zdravila)

Strokovni vodja šole: Tina Ogorevc

Cena šolanja

Cena prvega letnika v obsegu 10 modulov znaša 1.300 evrov. Cena posameznega modula v obsegu 13 ur (ena sobota in nedelja mesečno) znaša 130 evrov. Vodenje vaj je všeto v ceno rednih modulov.

Cena drugega letnika v obsegu 10 modulov znaša 1.300 evrov. Cena posameznega modula v obsegu 13 ur (ena sobota ali nedelja mesečno) znaša 130 evrov. Vodenje vaj je všteto v ceno rednih modulov.

Šolnino lahko poravnate mesečno pred pričetkom posameznega modula oziroma z gotovino na predavanju. V tem primeru ob podpisu Pogodbe o izobraževanju plačate vpisnino v višini 2 modulov, to je 260 evrov. Omenjeni znesek se nato obračuna kot plačilo zadnjih dveh modulov.

Šolnino lahko poravnate tudi v enkratnem znesku ob podpisu Pogodbe o izobraževanju. V tem primeru upoštevamo popust in je cena za posamezni modul 120 evrov, znesek celotne šolnine za prvi ali drugi letnik pa 1.200 evrov: 10 x 120 evrov.

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.