Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Mnenja učencev


Že od nekdaj si želim bolj se čutiti, bolj si slediti, se bolj upoštevati, se bolje spoznati in raziskati: kaj mi je všeč, kaj mi ni, kaj si želim, česa nočem, po čem hrepenim, kaj me omejuje, osvobaja, veseli, kaj žalosti,... Vseskozi me žene notranja iskra po raziskovanju svojih globin na zavedni in nezavedni ravni in želja po tem, da bi bila v še večji polnosti svetloba, ljubezen in radost. Tako bi jih lahko predajala tudi drugim.


  22.05.2018

Ena najboljših stvari, ki se mi je zgodila je moj vpis v šolo Kolebnica. Tina in Tadej sta predavatelja, ki trdno z obema nogama stojita na tleh, podajata snov, ki je plod njunega dolgoletnega dela in raziskovanja, polna sta znanja in prakse , točno vesta, s kakšnimi izzivi se srečujemo in sta nam v podporo in pomoč  , pri premagovanju tegob .


  21.05.2018

V šolo sem se vpisala z željo, da se naučim določenih tehnik in znanj, ki mi bodo pripomogle pri moji duhovni rasti in pri tem da naredim določene korake, ki jih nikakor ne speljem v življenju. Potem pa najprej ugotoviš, da ne znaš niti pravilno dihati :). Takoj po prvih predavanjih sem postala veliko bolj pozorna in v stiku s svojim telesom in dihom. Sedaj zelo dobro slišim in občutim svoje telo, kaj mi sporoča še predno pride do fizičnih težav.


  16.05.2018

Sama sicer trdno verjamem, da pravi učitelj pride, ko je učenec pripravljen. Tako sem tudi jaz našla pot do tvoje šole. Mnenj in opisov prejšnjih udeležencev, če so bila, sploh nisem prebrala. Tudi če bi jih, mi kaj dosti ne bi pomagalo. Besede vorteksi, praznina, entitete.. kako pomembna je prizemljitev v življenju, pa zavedanje samega sebe. Šele zdaj razumem pomen in moč teh besed.


  16.05.2018

Ne poznam nikogar, ki je vedno zadovoljen in nima problemov. Večina nas išče poti, kako osmisliti, izboljšati, izpolniti svoje življenje.  Kako izboljšati fizično kondicijo je znamo: telovadimo, plešemo, tečemo, se ukvarjamo z jogo..... Kako pa obvladat svoje misli, čustva, stres, bolečine,....pa nas večina ne zna. Prebrala sem veliko knjig na to temo, a pridobljena znanja nisem uspela uporabiti. 

 


  15.05.2018

Prizemljenost je enako pomembna kot odprtost navzgor. To je bilo prvo in ključno zaradi česar sem se odločila za šolo Kolebnica. Tinin poudarek na prizemljenosti mi je bil zelo všeč že na njenem prvem tečaju, ki sem se ga udeležila. Všeč mi je, ker sta s Tadejem tako človeška, tako naravna in spontana. Predavanja ne potekajo v rahlo šepetajočem tonu, učencem se ni potrebno oblačiti samo v bela ali pa samo v oranžna oblačila.


  13.05.2018

Način izobraževanja, ki ga izvaja šola kolebnica je po mojem mnenju in po svoji lastni izkušnji, naša prihodnost šolanja in upam da tudi v bodoče del izobraževanja v osnovnih, srednjih šolah. Že sama vsebina šole je nujno potrebna za izpopolnjeno življenje. Različni načini tehnike meditacije, spoznavanje kristalov, Auro-some, bachovih esenc, in še mnogo drugega, zviša kvaliteto življenje posameznika, kar posledično vpliva na družino in okolico.


  11.05.2018

Že takoj na začetku, ko se je ustanovila Kolebnica sem vedela, da je ta šola zame. Tisto, ko ti nekdo reče, »to je to«. Čeprav nisem vedela točno, kaj me pravzaprav čaka, sem sledila občutku in se vpisala z namenom, da razgrnem zaveso iluzije, razbijem stara prepričanja in življenje na novo oblikujem.


  11.05.2018

V šolo Kolebnica sem se vpisala zaradi zanimanja za energijsko zdravljenje ter delo na sebi. Vpisala sem se brez nekih predstav kaj in kako bo vse potekalo saj je prakticiranje takšnega znanja za vsakega posameznika in vpliv na njegovo življenje zelo specifično. Vsekakor je šola s svojim raznolikim programov, ki različna znanja poveže v celoto, ponudila mnogo tehnik in orodij, ki so resnično neprecenljivi del življenja.


  08.05.2018

V šoli Kolebnica je učenje res pravi užitek. Naših skupnih vikendov se vedno veselim, čeprav so zelo intenzivni, me običjno napolnijo s prav posebno energijo. Teme, ki smo jih do sedaj obravnavali, so bile vse zelo zanimive in uporabne v vsakdanjem življenju. Prvič sem se srečala s kristali, ki so me takoj navdušili. Zdaj jih imam doma že lepo zbirko, najljubše so mi moqui kroglice, ki jih pogosto uporabljam, saj mi dajejo občutek moči, mirnosti in zbranosti. Z njimi lažje delam, meditiram ali se učim.


  08.05.2018
Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.