Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Koliko je dejansko v programu določenih vsebin, na primer dela z esencami, kristali, ...?

Z esencami in kristali delamo ves čas, od prvega dneva. Na sebi se postopno učimo delati z Aura-Soma izdelki: začnemo s pomandri, kvintesencami, kasneje tudi ekvilibrium stekleničkami. Kasneje, v drugem letniku delamo z esencami Arhangeloi. Na vseh predavanjih so na voljo za uporabo pomandri in kvintesence in moja torbica večkrat v teku predavanja zaokroži po razredu. Vsi učenci Kolebnice imajo 30% popust pri nakupu pomandrov in kvintesenc, ker vzpodbujamo uporabo in tudi uporabo pri delu z drugimi.

Z Bachovimi esencami se spoznamo v enem predavanju v prvem letniku, takrat vsak dobi individualno terapevtsko stekleničko (mešanico izbranih esenc), Bachove esence so na voljo za uporabo ves čas, če kdo potrebuje. Ker smo uvozniki esenc proizvajalca Crystal Herbs iz Anglije, lahko naši učenci kupijo komplete ali posamezne esence z velikim popustom. Vzpodbujamo raziskovanje in delo z drugimi, ker je to odlična možnost, da se naši učenci učijo o sebi in drugih ljudeh, o vzorcih obnašanja, načinih reagiranja, čustvenih in mentalnih neravnovesjih, učijo se razločati, kaj je simptom, kaj pa ozadje in resnična motnja ... Podrobneje se s tem ukvarjamo v drugem letniku.

S kristali delamo ves čas, od začetka. Naši učenci imajo možnost nakupa kristalov, ki jih nabavimo posebej za njih, za resnično nizke cene (da sploh ne omenjam, kaj vse prinese s sabo Tadej na predavanja). S kristali se učimo prizemljevati, pomagamo si pri kreiranju torzijskega polja, naučimo se umiriti možgansko valovanje, narediti kristalno mrežo za zdravljenje, jih energijsko očistiti, jih energijsko aktivirati. Kasneje, ko obvladamo tudi druge vsebine, se naučimo kristale programirati za zaščito, za doseganje cilja, za podporo pri spremembah, ...  Tadej Pretner je mojster na tem področju in avtor več knjig. Jaz pa strastna zbirateljica in raziskovalka, imam pa tudi veliko znanja, ker kristale uporabljam in spoznavam vsak dan na različnih področjih. Zaradi vsega naštetega imajo kristali pomembno vlogo v naši šoli.Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.