Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Članki

Kvantne metode samorazvoja in terapevtskih pristopov

V zadnjih letih se je na področju zdravilstva in osebne rasti pojavilo več tako imenovanih kvantnih metod, za katere prevladuje mnenje, da so bistveno učinkovitejše od klasičnih. Eden od avtorjev knjig, ki govorijo o tej tematiki je tudi Tadej Pretner, ki je pred leti v Sloveniji vodil Šolo za bioterapevte, zadnjih pet let vodi Šolo osebne rasti, predava pa tudi v Kolebnici, šoli za kvantne preskoke. V avgustu 2018 je bila prva od njegovih enajstih knjig prevedena v nemški jezik. 


22.12.2018

Če si vznemirjen, te nekaj vznemirja

S tem se strinjamo in to razumemo, ampak redko vemo, kaj nas v resnici moti. Seveda veš, da te nekaj vznemirja, če čutiš, da je v tebi aktiviran alarm in se počutiš vznemirjeno. Ker biti vznemirjen, čutiti strah, mogoče jezo, nemir, nepotrpežljivost ... je neprijetno, včasih pa celo nevzdržno.


26.07.2018

Kaj je to duhovnost?

Samo dve vrsti duhovnih tehnik / metod za osebno rast imamo: ene poglabljajo ujetost v Iluziji - te so na videz zelo mamljive, dajejo smisel življenju in logične obrazložitve delovanja sveta, ponujajo koncepte, s svojimi pravili dajejo občutek varnosti, analitičnem umu pa zadovoljstvo in navidezen mir ob spoznanju, da ima vsaka stvar svoj vzrok, ki ga lahko razrešimo.


22.05.2018

Ni tako, kot bi moralo biti

Stavim, da je to misel, ki se pojavi večini ljudi, ko pomislijo na svoj ali nek drug partnerski odnos. Če so se razšli, ločili, potem je to zato, ''ker ni bilo tako, kot bi moralo biti''. Če nimajo partnerja in si ga želijo, ni tako, kot bi moralo biti. Če ga imajo in niso srečni, spet ponavadi ni tako, kot bi moralo biti. 


08.05.2018

Entitete - energijski paraziti in njihov vpliv na človekovo zdravje in energijo

Diagnosticiranje in odpravljanje entitet je posebno področje energijskega zdravljenja, tako zelo pomembno, da mimo njega ne moremo - največkrat je ključno pri tem, ali bo energijsko zdravljenje uspešno ali ne, po drugi strani pa imam vedno zadržke o tem pisati. 


23.04.2018

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.