Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Članki

Če si vznemirjen, te nekaj vznemirja

S tem se strinjamo in to razumemo, ampak redko vemo, kaj nas v resnici moti. Seveda veš, da te nekaj vznemirja, če čutiš, da je v tebi aktiviran alarm in se počutiš vznemirjeno. Ker biti vznemirjen, čutiti strah, mogoče jezo, nemir, nepotrpežljivost ... je neprijetno, včasih pa celo nevzdržno.


26.07.2018

Kaj je to duhovnost?

Samo dve vrsti duhovnih tehnik / metod za osebno rast imamo: ene poglabljajo ujetost v Iluziji - te so na videz zelo mamljive, dajejo smisel življenju in logične obrazložitve delovanja sveta, ponujajo koncepte, s svojimi pravili dajejo občutek varnosti, analitičnem umu pa zadovoljstvo in navidezen mir ob spoznanju, da ima vsaka stvar svoj vzrok, ki ga lahko razrešimo.


22.05.2018

Ni tako, kot bi moralo biti

Stavim, da je to misel, ki se pojavi večini ljudi, ko pomislijo na svoj ali nek drug partnerski odnos. Če so se razšli, ločili, potem je to zato, ''ker ni bilo tako, kot bi moralo biti''. Če nimajo partnerja in si ga želijo, ni tako, kot bi moralo biti. Če ga imajo in niso srečni, spet ponavadi ni tako, kot bi moralo biti. 


08.05.2018

Entitete - energijski paraziti in njihov vpliv na človekovo zdravje in energijo

Diagnosticiranje in odpravljanje entitet je posebno področje energijskega zdravljenja, tako zelo pomembno, da mimo njega ne moremo - največkrat je ključno pri tem, ali bo energijsko zdravljenje uspešno ali ne, po drugi strani pa imam vedno zadržke o tem pisati. 


23.04.2018

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.