Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Ali se v šoli Kolebnica lahko naučimo karmične diagnostike?

Ker se pišem Ogorevc, me tudi to pogosto vprašajo. Ker je metoda karmične diagnostike skupek raznih metod, med njimi tudi Biorgonomije, ki se jo učimo v Kolebnici, veliko njenih znanj in spoznanj pa izhaja iz barvne terapije Aura-Soma in drugih metod, včasih ne vem, kako naj odgovorim na zastavljeno vprašanje.

Ker sem bila zraven in sem sodelovala pri nastajanju karmične diagnostike, nastajanju knjig, prvih izobraževanjih s tega področja, je zagotovo del mojega učenja obarvan tudi s tem, marsičesa se verjetno tudi ne zavedam, ker je že zelo dolgo tega, kar sem študirala knjige S.N. Lazareva. 

Vendar se karmične diagnostike v ožjem pomenu ne učimo v Kolebnici. Med ostalim tudi zato, ker sem se zavestno odločila, da se ne bom obešala na očetovo ime in izkoriščala njegovo avtoriteto. To bi mi sicer prineslo veliko večjo množico učencev, življenje bi mi po eni strani bilo veliko lažje in z manj izzivi, ampak jaz verjamem, da mora iti vsak po svoji poti in da je vrhunec človekovega osebnega razvoja to, da odkrije svoje lastne kvalitete, svoj način dela in se nauči zanesti na svojo energijo. Tega učim tudi svoje učence, zato na takšen način tudi delujem in zato sem tudi zadovoljna s sabo.

S karmo se v šoli ukvarjamo, ampak ne toliko analitično. Učimo se metod, kako izstopiti iz kroga karme, kako zmanjšati vpliv karme z višanjem zavedanja, učimo se, kako s določenimi tehnikami, kot je brisanje vorteksov, v podzavesti spremeniti energijsko vibracijo in s tem vplivati na karmo in podobno.

Delovanje in zdravljenje karme je samo en del, ki se ga učimo, cilj pa je izstop iz karmičnega kroga skozi duhovni napredek in ne analiziranje karme samo po sebi. Sicer lahko z znanji diagnostičnih tehnik, ki jih izpopolnjujemo v drugem letniku, pregledamo tudi preteklost, pridobimo tudi informacije o prejšnjih življenjih, karmičnih povezavah med ljudmi, karmičnih povezavah s kraji, dogodki v življenju, ovirami in problematičnimi situacijami, ki se nam ponavljajo ... V človekovem energijskem sistemu je zapisano VSE. Zato lahko preberemo karkoli iz kateregakoli časa našega bivanja kjerkoli.

In to tudi delamo, vendar le, če je potrebno v dani situaciji izvedeti kaj takega. To je na primer situacija, v kateri ne moremo odpraviti entitete, ki v celoti blokira človekovo energijo in je potrebno raziskati, koliko časa je prosotna, s čim vse je povezana, če je povezana s kakšnim dogodkom v preteklosti, družinsko karmo, ... Na splošno lahko rečem, da je pridobivanje takšnih informacij samo en delček energijske spremembe, to, kar se popularno imenuje ‘’ozaveščanje’’, pa ima pogosto učinek samo na mentalni ravni. Vzroki pa tičijo globje in če se jih ne lotimo na pravi način, ni želenega rezultata.


Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.