Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Ali je učenje v šoli Kolebnica namenjeno delu na sebi in osebni rasti, ali se lahko naučim pomagati drugim?

Oboje. V prvem letniku delamo na sebi, ker pa delamo v parih in skupinsko, se nekdo, ki je bolj samozavesten ali ima predznanje, lahko sproti uči tudi dela na drugih. Delu na drugih se bomo več posvečali v drugem letniku, ko bomo bolj podrobno obravnavali nekatera področja.

Vendar je tudi drugi letnik namenjen delu na sebi, saj lahko nekdo, ki ima namen in željo pomagati drugim, lahko druge nauči samo tistega, kar je naredil ali dosegel, spremenil... sam pri sebi.

V prvem letniku Kolebnice dela cela skupina enake stvari, v drugem letniku pa pričakujem, da bodo nekateri zraven dela na sebi, delali več tudi na drugih in jim bomo to tudi omogočili. Tisti, ki potrebujejo več časa ali imajo več težav (ne začnemo se vsi učiti na enaki točki, niti nismo v enakem življenjskem obdobju), pa bodo bolj usmerjeni nase in na družino.

Naprednejšim učencem pa bomo omogočili tudi učenje in sodelovanje na terapijah, delavnicah ...

Rada bi, da se naši učenci zavedajo, da je terapevt hkrati tudi učitelj, zato se imajo možnost tudi naučiti voditi vaje, meditacije, ... oziroma drugim pomagati tako, da jih naučijo tega, kar so se naučili sami.


Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.