Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Tina Ogorevc Pavlin

Že več kot dve desetletji se ukvarja z raziskovanjem alternativnih ved in modrosti, pridobiva nova znanja in išče najboljše in najučinkovitejše načine, s katerimi lahko pomagamo sebi ter izboljšamo kakovost življenja tudi drugim ljudem.

Pred skoraj 20 leti je ustanovila Maat Center, v katerem sta skupaj z očetom Marjanom Ogorevcem začela njuno znanje in učenja deliti širše z namenom, da ljudi podpreta in jim pomagata z nasveti v zvezi s celostnim zdravljenjem in duhovno rastjo.

Je certificirana refleksoterapevtka, terapevtka TUI-NA tradicionalne kitajske medicine, Aura-Soma barvna terapevtka ter učiteljica Reikija. Deset let je bila aktivna kot refleksoterapevtka in maserka, v zadnjih letih pa se posveča predvsem poučevanju metod samozdravljenja in duhovne rasti.

Vodi tečaje, ki jih je poimenovala Kvantni reiki, v njih je združila tradicionalni Reiki z modernimi kvantnimi tehnikami, prireja delavnice Transurfing realnosti ter Aura-Some, tečaje Biorgonomije, delavnice klinične somatike in različnih metod sproščanja, meditacije ter ostalih tehnik, namenjenih višanju zavesti.

Nekaj zadnjih let se dodatno izobražuje še na področju homeopatije. Tudi homeopatijo in njena načela vključuje v individualna svetovanja, svoje tečaje in delavnice.

Šola za kvantne preskoke Kolebnica je nastala iz želje, da vse svoje pridobljeno znanje in izkušnje pri delu z ljudmi združi v enoten celosten izobraževalni program osebne rasti, ki bi slušateljem nudil pravo podporo in vsa potrebna znanja za samostojno energijsko delo na sebi, skrb za zdravje in pospešen duhovni razvoj.

S tem namenom je k sodelovanju povabila svoja kolega, učitelja in dolgoletna prijatelja Barbaro Novak in Tadeja Pretnerja.

 

Izobraževala se je na naslednjih področjih:

  • Za učiteljico Reikija pri Marjanu in Giordani Osterman ter Marjanu Ogorevcu
  • Za barvno terapevtko Aura-Soma III. stopnje v  Izobraževalnem centru za barvne terapevte Aura-Soma  v Tettfordu, Velika Britanija
  • Izobraževanje za refleksoterapevte je potekalo v šoli Belosana v Ljubljani, tako je pridobila certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije pri GZS
  • Tudi šolo za terapevte tradicionalne kitajske medicine TUI-NA je obiskovala v Ljubljani. Vodil jo je dr. Edvin Derviševič, ki je bil hkrati strokovni vodja Šole za klasično in francosko homeopatijo, ki  jo je obiskovala v Zagrebu.
  • Uspešno je opravila več tečajev Biorgonomije pri Naomi Feinberg
  • Izobraževanje za terapevtko po metodi Biosinergije pri Barbari Novak
  • V šolskem letu 2015/2016 je obiskovala Šolo osebne rasti Tadeja Pretnerja
  • Leta 2016 pa se je izobrazila za učiteljico somatskih gibov po metodi AEQ pri Alešu Ernstu.
  • Vsa ta leta je obiskala tudi številne druge delavnice in predavanja tako tujih kot domačih učiteljev ter se dodatno v živo izobrazila na on-line spletnih seminarjih s področja ajurvede, homeopatije, EFT tehnike tapkanja po meridianih in drugo.

 

Zaposlena je v svojem podjetju Maat Center, trenutno dela v Ljubljani in Brežicah. Vodi številne tečaje in delavnice, na voljo pa je tudi za individualne terapije.

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.