Kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke je program dveletnega izobraževanja, namenjenega osebni rasti, dvigu zavesti in učenju terapevtskih pristopov naravnega zdravljenja.

Tadej Pretner

Tadej Pretner se resneje ukvarja s panogami, vezanimi na ezoteriko in osebno rast od leta 1991, od leta 1996 pa vodi v Sloveniji in na Hrvaškem različne delavnice in izobraževalne programe. Po stroki izhaja iz tehničnih vod, v katerih je pridobil željo po tem, da skuša vedno razumeti, kako stvari delujejo, ta pristop pa je značilnost tudi enajstih knjig, katerih avtor je.

Bil je član Sekcije terapevtov naravnega zdravljenja, v obdobju, ko je izobraževanje zdravilcev potekalo v sklopu programov GZS, pa tudi član izpitne komisije za bioenergoterapijo. Dobro desetletje je predaval na Šoli za bioterapevte, ki jo je zadnja štiri leta tudi vodil. V člankih, ki so jih objavljale različne ezoterično orientirane revije je racionalno razlagal fenomene, kot so hoja po žerjavici, vpliv kristalov in planetov na človeka itd., podobno tematiko pa je obravnaval tudi v več TV serijah ATV signala Litija in kot gost v oddajah Klepet ob kavi (TV 3).

Več o Tadeju Pretnerju in njegovi šoli Osebne rasti najdete na njegovi spletni strani

Šola kolebnica logo
Šola za kvantne preskoke

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.